Landningssidor & Sökordsoptimering

Med hjälp av en sökordsoptimerad landningssida dyker du högt upp på Google så att kunder hittar dig.

tjej copywriter som skriver

Ta emot kundförfrågningar med hjälp av våra optimerade landningssidor.

Vi på Webbia värderar resultat högt därför hjälper vi dig skapa ditt vinnande koncept. Vi erbjuder en tjänst där meningen inte är att ersätta din hemsida. Dock en tjänst som agerar ditt företags digitala skyltfönster på nätet, optimerat efter den branschen du vill synas inom.

Hemsidan vi skapar funkar lika bra som ett komplement till den hemsida som du har idag. Har du inte en hemsida idag så räcker det med en utvecklad landningssida från oss på Webbia. Detta för att göra det möjligt för dig som företagare att ta emot offertförfrågningar från potentiella kunder.

En landningssida är en så kallad miniatyr webbsida. Den byggs upp utifrån ett SEO vänligt perspektiv och handlar oftast om endast ett branschsegment. Det betyder att sidan är laddad med sökordsoptimering riktad mot en primär sökfras till exempel "Takläggning Stockholm". Sökorden som hemsidan dyker upp på kommer i sin tur bestämma vilka typer av förfrågningar som kommer in. Denna sida ska alltså inte betraktas som en vanlig informations webbsida för företag utan mer som ett vinstdrivande skyltfönster på världens största sökmotor.

Syftet med en landningssida är att samla in kundförfrågningar som i sin tur leder till affär. Vi på Webbia har lång erfarenhet av att bygga stilrena och sökmotorvänliga hemsidor.

Exempel på en landningssida

Syns när din nya kund söker efter dig

Landningssidan är byggd efter det branschområdet du vill synas inom, hemsidan är designad med ett användarvänligt gränssnitt som gör det enkelt för kunden att kontakta dig.
Landningssidan riktar vi mot den Stad eller Kommun ni är verksamma i som exempelvis "Laddbox Stockholm" eller "Flyttfirma Stockholm".

exempel på landningssida

Unika faktorer med Landningssidan:

  • Sökordsoptimerad hemsida vilket gör att du syns högt upp i sökresultaten.
  • Innehåll såsom texter och bilder anpassade för vad din potentiella kund troligen vill se och läsa.
  • Annonsering som ingår i paketet för att öka chansen för att bli sedd av fler kunder. 
  • Förfrågningar som hamnar oavkortat i din mailinkorg.